Probajte

Sočne kobasice sa kiselim kupusom

Kombinacija kobasica i kiselog kupusa idealna je za ručak
Recepti 11.02.2015. - 12:58h Autor: stvarukusa.rs
Foto: Thinkstock
  • 30 minuta
  • Jednostavno
  • Za 4 osoba

Sastojci

  • 24 tanke kobasice (po 20 g)
  • 1 kašika putera
  • 700 g oceđenog kiselog kupusa
  • 2 lista lovora
  • 1 kašika kima u zrnu

1. Kašiku putera zagrejte u dubljem tiganju, pa ispržite kobasice. Povremeno okrećite da ne bi zagorele.

 

2. Kiseli kupus ocedite i stavite ga da se kuva 12 minuta sa malo vode, listovima lovora i kimom. Izvadite lovor, pa kupus rasporedite po tanjirima.

 

3. Na svaki tanjir rasporedite po 6 kobasica i poslužite uz crni hleb, a po želji i sa malo peršuna i ruzmarina.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...