Vredi probati

Detoksikacija pirinčem za potpuni preporod organizma: Oslobodite se kilograma i bolova u leđima!

Tajna ove metode krije se u zrnu pirinča, koje ima kristalnu strukturu. Kada se zrna potope u vodu, sa njih se spira skrob i pojavljuju se ćelije, a pirinač se vari u crevima, a ne u želucu, pa njegova zrna deluju kao upijač štetnih materija
Fitnes & Nutricija
20:54h
Detoksikacija pirinčem za potpuni preporod organizma: Oslobodite se kilograma i bolova u leđima!
Foto: Ilustracija / Shutterstock

Štetne materije se skladište u organizmu i kvare normalni ritam njegovog rada, unistavajući metabolizam, pa ljudi počinju da se osećaju veoma loše. To mogu biti simptomi kao sto su slabost, pospanost, zbunjenost, česte prehlade, opšti pad imuniteta.

OVDE preuzmite drevni kineski recept za lek protiv raka i najbolju negu kože pomoću pirinčane vode!

Dakle, veoma je vazno sprovoditi čišćenje organizma od toksina. Postoje razne metode detoksikacije i provereni načini za čišćenje i podmlađivanje organizma. Između ostalih, postoji i detoksikacija organizma pomoću pirinča.

Čišćenje organizma pirinčem

Uzmite običan pirinač - onoliko supenih kašika koliko imate godina (ako imate 35 godina, znaci 35 supenih kašika). Dobro ga isperite i naspite u teglu. Teglu napunite toplom prokuvanom vodom, zatvorite poklopcem i stavite u frižider.

Ujutru svu vodu iscedite, uzmite 1 supenu kašiku pirinča i kuvajte ga 3-4 minuta bez soli (u drugoj, običnoj tekućoj vodi). Pojedite ga na prazan stomak, poželjno do pola osam ujutru.

10 prirodnih i zdravih zamena za so, otkrijte OVDE - upotrebite bosiljak i suncokret!

Preostali pirinač ponovo zalijte prokuvanom ohlađenom vodom i ostavite u frižideru do sledećeg jutra. Ovu proceduru za čišćenje organizma ponavljajte svaki dan, sve dok ima pirinča u tegli.

Tajna metode se krije u zrnu pirinča, koje ima kristalnu strukturu. Kada se zrna potope u vodu, sa njih se spira skrob i pojavljuju se ćelije. Pirinač se vari u crevima, a ne u želucu, njegova zrna deluju kao absorbent (upijač).

Ovom metodom pročišćavaju se creva, krvni sudovi, zglobovi i drugi delovi organizma od toksina, teških metala i drugih štetnih materija. Čišćenje organizma sa pirinčem pomaže da se normalizuje metabolizam i reguliše višak telesne težine. Posle tretmana osećaćete se ne samo zdravije, već i mlađe.

Postoji jedan uslov: posle uzimanja pirinča ujutru poželjno da ne jedete i ne pijete najmanje 3 sata.

OVDE saznajte kako da napravite masku za lice od pirinča i meda koja sprečava starenje kože - tajna lepote i mladolikosti japanskih žena!

Posle ovakvog čišćenja organizma nestaju bolovi u leđima, vratu i zglobovima. Efekat tretmana nije trenutan, već postepen. Posle dve nedelje počinje pravo čišćenje organizma.

Posle određenog vremena uzimanja pirinča aktivira se samočišćenje organizma, što će se i nastaviti samo posle tretmana u roku od nekoliko meseci.

Ne zaboravljajte da unosite dosta tečnosti u organizamminimum 2l dnevno, najbolje vode i zelenog čaja.

Za svaki slučaj, pre primene ovog tretmana konsultujte se sa svojim lekarom.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs