Pravi recept

HLEB ZA DIJABETIČARE I ONE KOJI PAZE NA ISHRNANU: Nema brašna, može da traje danima, zasitiće vas samo jedna kriška!

Ako već morate da jedete hleb - neka to onda bude ovaj

Recepti
08:32h Autor:
HLEB ZA DIJABETIČARE I ONE KOJI PAZE NA ISHRNANU: Nema brašna, može da traje danima, zasitiće vas samo jedna kriška!
Hleb za dijabetičare, Foto: Shutterstock

Danas svi strahuju od glutena, od debljine, dijabetesa i ostalih pošasti ovog veka. Ostavite sve strahove iza sebe i napravite hleb koji ne goji, a tako je ukusan. Brašno vam neće biti potrebno

Potrebno vam je: 4 jaja, 100 ml vode, 90 grama oraha, 90 grama semena lana, 90 grama semenki suncokreta, 90 grama semena susama, 90 grama semena bundeve, malo soli i pola kašičice sode bikarbone.

Priprema: Umutite jaja i dodajte so i sodu bikarbonu kao i vodu, a zatim sameljite sve semenke u fino brašno i zamesite hleb.

Pecite 50 minuta na 180 stepeni. Uživajte!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs