Jednostavan postupak

Pikantna kajgana sa paradajzom

Sočan, ljutkast obrok, u čijem ukusu ćete uživati i biti dugo siti
Recepti
22:52h Autor:
Pikantna kajgana sa paradajzom
Foto: Shutterstock
  • Jednostavno

Sastojci

  • 1 crni luk, manji
  • 1 seckana ljuta papričica
  • malo putera
  • 4 umućena jaja
  • malo mleka
  • šaka seckanog paradajza
  • lišće korijandera
  • tost

Priprema

1. U tiganj stavite puter da se otopi, pa u njemu omekšajte luk i papričicu. Zatim dodajte umućena jaja i malo mleka. Kada je skoro pečeno, dodajte šaku seckanog paradajza i malo seckanih listića korijandera.

2. Po želji možete dodati malo origana. Rasporedite ljutu kajganu na tost hleb i služite.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs