Recepti sa Stilom

Piletina u sosu s kikirikijem

Kratko propržite meso na malo ulja i prelijte paradajzom
Recepti
17:04h
Piletina u sosu s kikirikijem
Piletina u sosu s kikirikijem, Foto: Shutterstock
  • 30 minuta
  • Jednostavno
  • Za 4 osoba

Sastojci

  • 500g Pilećeg belog mesa
  • 400g šampinjona
  • 2 šargarepe
  • 200ml koncentrata paradajza
  • 50g neslanog kikirikija
  • Soli
  • Bibera
  • Peršunovog lista

Dodajte krupno seckane pečurke, seckanu šargarepu i začine. Kuvajte uz mešanje pola sata na jačoj vatri i dolivajte vodu po potrebi. Kikiriki propržite na malo ulja i dodajte u sos.SavetSlužite uz hleb, testo, pirinač ili krompir

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs