Obratite pažnju

EVO KAKO NAJBRŽE DA UKISELITE KRASTAVCE ZA ZIMU: Vreme je za zimnicu! (RECEPT)

Pripremite kisele krastavce za zimu na ovaj način

Recepti
12:25h Autor:
EVO KAKO NAJBRŽE DA UKISELITE KRASTAVCE ZA ZIMU: Vreme je za zimnicu! (RECEPT)
Foto: Letina kuhinja

Sastojci:

  • 3kg krastavaca
  • 100ml vinskog sirćeta
  • 100ml ulja
  • 1 supena kašika šećera
  • 2 supene kašike soli
  • 1 kašičica mirodjije
  • 1 glavica belog luka
  • Malo slačice

Priprema:

Krastavce dobro oprati, oljuštiti i iseći na kolutiće. Zatim dodati sirće, ulje, šećer, so i mirodjiju i lepo promešati. Ostaviti pola sata. Nakon toga prebaciti u tegle. Dodati beli luk i slačicu po ukusu. Izvršti pasterizaciju. Prijatno!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs