Zasiti za pola dana

NAJLEPŠA MEDITERANSKA SALATA S KAJGANOM I POVRĆEM: Savršen letnji obrok! (RECEPT)

Predjelo ili glavni obrok - odlučite sami

Recepti
Autor:
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Sastojci:

6 jaja 3 kriške hleba 10 čeri paradajza ljubičasti luk 30 g parmezana 50 ml vinskog sirćeta pola kašičice sušenog origana 50 g maslaca 5 listića bosiljka maslinovo ulje so biber

Priprema: U posudi umutite jaja i dodajte origano i rendani sir. Dobro izmešajte. Na tiganju na maslinovom ulju ispecite jaja i sir bez mešanja. Nakon četiri minuta jaja okrenite na drugu stanu i pecite još dva minuta.

U posudu stavite seckani luk, čeri i bosiljak, maslinovo ulje po ukus, sirće, i sve začinite solju i biberom Dodajte hleb iseckan na kockice i kajganu koju ste iseckali, pa izmešajte sve zajedno.

Uživajte!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...