Probajte

ZAPEČENA BORANIJA: Starinski bakin recept za najbolji letnji ručak!

Lagani obrok koji će vas savršeno zasititi tokom letnjih vrućina

Recepti
Autor:
Foto: Letina kuhinja

Sastojci:

400 g sveže boranije 40 ml ulja 1 manja glavica crnog luka 2 čena belog luka 1 manja šargapa 1 crvena paprika 1 manji paradajz 30 ml vode slatka zacinska paprika suvi začin biber so 2 kašike brašna

Sastojci za preliv:

3 jajeta 60 ml mleka

Priprema: Prodinstati povrće, dodati boraniju i začine. Zatim brašno i skivati. Presuti u pleh za pečenje, sačekati da se malo ohladi. Zatim staviti preliv. Peći na 180 stepeni oko 15 minuta. Prijatno!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...