Savršena

PITA SA MESOM BEZ KORA: Brza, sočna i hranljiva! (RECEPT)

Recept za desetku

Recepti
Autor:
Foto: Letina kuhinja

Sastojci za nadev:

20 ml ulja 1 glavica crnog luka zelena perca mladog luka 400 g mešanog mlevenog mesa malo suvog začina malo bibera

Sastojci za bazu:

4 jaja 180 ml jogurta 50 ml ulja 1 prašak za pecivo 8 supenih kašika brašna 1 ravna kašičica soli

Sastojci za preliv:

2 jaja 180 ml jogurta

Priprema: Sastojke za nadev ispržiti i ostaviti da se prohlade. Izmiksirati sastojke za bazu pa presuti u pleh za pečenje pa dodati nadev, peći 20 minuta na 180 stepeni. Pred kraj pečenja izvaditi pleh i preliti prelivom. Vratiti u rernu dok se ne zapeče. Prijatno!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...