CARSKO JELO

CARSKI ROLOVANI PUNJENI BATAK: Vaskršnji ručak za pamćenje!(RECEPT/VIDEO)

Sa ovim jelom, vaša vaskršnja trpeza biće zaista posebna.

Recepti
Autor:
CARSKI ROLOVANI PUNJENI BATAK: Vaskršnji ručak za pamćenje!(RECEPT/VIDEO)
Foto: Bakina kuhinja

Svako od nas želi da na velikom slavlju naša trpeza bude najlepša i da prosto blista. Naš današnji predlog za vaš svečani ručak je baš takav. Verujemo da će vam se dopasti. Ne iziskuje ni mnogo truda niti vremena, a zauzvrat ćete dobiti zaista nešto fantastično - jelo koje ne samo da lepo izgleda, već je i zaista božanstvenog ukusa.

Sastojci:

  • 4 bataka sa karabatakom bez kosti

Marinada:

  • 3 čena belog luka
  • 50 grama peršuna
  • 1 kašika senfa
  • biber
  • so
  • suvi zašin
  • maslinovo ulje

Za punjenje:

Prekrijte alu folijom i pecite u zagrejanoj rerni na 200 C oko 20 minuta. Skinutite zatim foliju i zapecite još 10 minuta, kako bi meso dobilo hrskavu koricu.

Pogledajte pripremu:

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs