jEDNOSTAVNO SAVRŠENI

EVO KAKO SE PRAVI BRZI TOPLI SENDVIČ: Deca im ne mogu odoleti! (RECEPT)

Ako tragate za receptom za doručak ili večeru, koju će vaša deca da obožavaju - našli ste ga

Recepti
10:12h Autor:
Foto: Igy the cook

Sastojci:

 

  • 3 kisela krastavčića
  • 50 gr suvog vrata
  • 60 gr kačkavalja
  • 60 gr majoneza
  • 60 ml kisele pavlake
  • 2 gr belog luka u prahu
  • 1 jaje
  • 8 parčića hleba
  • čeri paradajz

 

Priprema: Iseckajte krastavčiće sitno, isto uradite sa suvim vratom ili pečenicom. Izrendajte kačkavalj. Sve pomešajte. Dodajte majone i pavlaku. Posolite i dodajte beli luk u prahu. Namažite svako parče bogato. Stavite u rernu i pecite 20 min na 200 C dok ne porumeni.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...