Zdravo jelo

PUNJENI PATLIDŽAN: Savršen ručak za posne dane! (RECEPT)

Prava posna jela su neverovatno zdrava i balansirana

Recepti
16:29h Autor:
PUNJENI PATLIDŽAN: Savršen ručak za posne dane! (RECEPT)
Foto: Igy the cook

Sastojci:

1 praziluk

1 luk

3-4 patlidžana

100 gr pirinač

maslinovo ulje

50 gr suvog grožđa

200 ml vode

so i biber

6 kašika paradajz pirea

Priprema:

Isecite patlidžan na pola, izvadite sredinu, pomazite uljem i stavite u rernu na 200c - 20 minuta. Luk i praziluk izdinstajte, dodajte isečeno meso od patlidzana, dinstajte 15 minuta. Stavite suvo grožđe, pirinač,posolite, pobiberite i nalijte vodom. Kuvajte 20 minuta.

Izvadite patlidžan iz rerne, nepunite nadevom, stvite preko pradajz pire i zapecite u rerni 20 min - 200 C.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs