Kao glavno jelo ili kao prilog

POSNI ŠARENIŠ: Ručak koji prija baš svima! (RECEPT)

Posno jelo može biti veoma ukusno, ako se pripremi ovako

Recepti
14:41h Autor:
Foto: Igy the cook

Sastojci:

 

  • 2 glavice belog luka
  • 1 crveni luk
  • 1 tikvica
  • 2 crvene + 2 zelene paprike
  • 200 gr paradajza
  • 100 ml belog vina
  • 450 gr kuvanih leblebija
  • so i biber
  • pola kašičice dimljene paprike

 

Priprema: Izdinstajte luk i praziluk. Dodajte paprike i tikvice. Dinstajte 10 minuta. Zatim dodajte paradajz, posolite popbiberite i dodajte vino.

Krčkajte 20 minuta. Na kraju dodajte dimljenu papriku i leblebije.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...