Desert

Sočni kolač: Divna kombinacija ruma, čokolade i kokosa! (RECEPT)

Pravi se veoma jednostavno, a materijal se meri kašikama

Recepti
Autor:
Foto: Letina kuhinja

Sastojci za koru:

  • 3 jajeta
  • 10 kašika kristal šećera
  • 9 kašika ulja
  • 9 kašika mleka
  • 1 vanilin šećer
  • 1/2 praška za pecivo
  • 9 kašika brašna
  • 3 kašike kakao praha

Sastojci za preliv kore:

100ml mleka

3 kašike ruma

Sastojci za premazivanje kore:

malo džema od kajsije

Sastojci za fil:

  • 400ml slatke pavlake
  • 150gr kokosovog brašna
  • 50gr seckane čokolade za kuvanje

Priprema: Izmiksirati sastojke za koru, presuti u kalup za pečenje i peći na 200 stepeni 20-25 minuta. Vruć biskvit preliti prelivom, zatim premazati džemom. Preko toga staviti fil i ravnomerno rasporediti. Po želji posuti rendanom čokoladom. Prijatno!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...