Obratite pažnju

Ovo je najbolji način pripreme pastrmke: Kao u restoranu! (RECEPT)

Ako slabo spremate, a još ređe jedete ribu jer ne znate kako da je dobro ispržite, ovo je recept koji će promeniti sve

Recepti 01.02.2021. - 11:12h Autor: Stil/ Letina kuhinja
Foto: Printscreen/ youtube/ Letina Kuhinja

Sastojci:

 

  • 400gr file pastrmke
  • sveži ruzmarin
  • čeri paradajz
  • par krompira
  • 1 limun
  • 1 čen belog luka
  • Ulje
  • Biber
  • So

 

Priprema: Po ukusu začiniti filet ribe, sa obe strane. Pržite u vrelom ulju u koje smo dodali čen belog luka i jedan struk ruzmarina. Smanjiti temperaturu pa okrenuti. U isto ulje dodati krompiriće koje smo prethodno začinili. Prijatno!

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...