Jednostavno je

Kad pomešate piletinu sa ovim namirnicama dobićete neverovatan ručak! (RECEPT)

Kremasti ručak koji budi sva čula

Recepti 01.02.2021. - 08:59h Autor: Stil/ Igy the cook
Foto: IGY THE COOK

Sastojci:

 

500 gr pilećih grudi

300 gr šampinjona

5-7 čeri paradajza

1 praziluk

1 ljuta papričica

200 ml pavlake za kuvanje

200 ml belog vina

100 gr slanine

3 čena belog luka

so i biber

 

Priprema: Ispržite meso, i odložite. Dodajte malo slanine, zatim praziluka pa šaminjone, dinstajte 10 minuta.

 

Stavite ljutu papričicu, beli luk, paradajz i prelijte vinom. Poslolite i pobiberite.

Krčkajte oko 20 minuta. Dodajte pavlaku za kuvanje i još 10 minuta kuvajte.

Servirajte uz kuvani krompir i belo vino.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...