UKUSNO I ZDRAVO

U ovom sastojku je caka: Ovako se pravi najbolje kuvano vino! (RECEPT)

Obavezno zapišite ovaj recept

Recepti 19.11.2020. - 09:24h Autor: Stil
Foto: Profimedia

Sastojak koji daje kuvanom vinu posebnu aromu i šmek je kriška pomoradže. Ovo je najbolji recept koji ćete naći. 

 

Potrebni sasstojci su:

 

 

Priprema:

 

Jednu kašiku šećera otopiti na tihoj vatri, a kad požuti prelijte vodom, pojačajte temperaturu i sačekajte da voda provri. Zatim dodajte još jednu kašiku šećera i vino. Kad počne da peni sklonite da ringle (ne snete dozvoliti da vino provri nikako). 

 

Nakon toga dodajte i ostale sastojke i sačekajte 5 minuta pre nego što krenete da pijete kako bi vino dobilo zaniljivu aromu

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...