ručak za gurmane

Pikantni juneći gulaš: Jelo na kašiku koje će vas oboriti s nogu! (RECEPT)

Ako ste ljubitelji ljute hrane, uživaćete u vreloj čaroliji gulaša

Recepti 14.11.2020. - 18:17h Autor: Stil
Foto: Shutterstock

Sastojci:

 

  • 500 g junetine od buta
  • 2 glavice crnog luka
  •  150 g šargarepe
  •  20 ml ulja
  • 250 g seckanog paradajza
  • kašičica ljute paprike
  • pola kašike ajvara
  • čen belog luka
  • pola čili papričice
  •  kašika soka od paradajza
  •  pola kašike skrobnog brašna
  • kašika peršuna
  • so
  • biber

 

Najukusnija piletina na svetu: Trik korejske kuvarice pogledalo više od 18 miliona ljudi! (RECEPT)

foto: Shutterstock

Piprema:

 

  • Na ulju popržite junetinu isečenu na kockice, te dodajte seckani luk i rendanu šargarepz.
  • Dinstajte 5 minuta, sklonite sa vatre i umešajte sok od paradajza, mlevenu papriku i usitnjen beli luk.
  • Vratite na vatru, dodajte seckanu čili papričicu i paradajz, posolite i pobiberite.
  • Dodajte 8 dl vode i kuvajte poklopljeno oko 50 minuta, dok meso ne omekša.
  • Skrobno brašno razmutite u malo vode i umešajte u gulaš.
  • Kratko prokuvajte, umešajte ajvar i pospite peršunom.

 

Piletina u sosu od senfa i pavlake: Sočno meso, puno ukusa, koje će vas raspametiti! (RECEPT)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...