Divno

Posni burek od gotovih kora: Doručak za posne i mrsne dane! (RECEPT)

Ukoliko razmišljate o posnim jelima, isprobajte ovaj recept

Recepti 12.11.2020. - 08:27h Autor: stil/letina kuhinja
Foto: Letina kuhinja

Sastojci:

 

500gr gotovih tankih kora

Preliv za kore ( 300ml mineralne vode i 70ml ulja )

1 veći praziluk

1 crni luk

150gr sojinih pahuljica

200ml vode

So

Biber

Suvi začin

 

Priprema: Luk iseckati, i upržiti u malo ulja. U sojine pahuljice staviti vodu i sačekati da nabubre. Kada nabubre sipati u luk koji se prži. Začiniti po ukusu.

Burek praviti tako što ćemo za početak nauljiti tepsiju i staviti 4 kore sa svake strane. Zatim ići redosledno - prazna kora preliv - kora preliv fil. I tako sve dok imamo materijala. Burek peći na 200 stepeni oko 30 minuta.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...