Bakina kuhinja

Čupavi pileći fileti: Ručak za desetku! (RECEPT)

Hrskavi zalogaji koji će vas dobro zasititi

Recepti 29.05.2020. - 08:23h Autor: Bakina kuhinja
Foto: Bakina kuhinja

Potrebno je: 1 par pilećih grudi, 4 kašike kukuruznog brašna, 2 kašike belog brašna, 1 kašičica mlevene paprike, so, biber, beli luk u granulama, 2 jaja, 1 kašičica senfa, stari hleb, ulje.

Priprema: Meso iseći na filete i lagano izlupati između folije. Posoliti i pobiberiti. Jaja razlupati staviti senf i sve dobro izmešati. U činiju staviti kukuruzno i belo brašno dodati mlevenu papriku i sve izmešati.


Stari hleb usitniti nožem ili u secku na krupno. Na sto prostreti foliju. Filete provući kroz brašno dobro pritisnuti sa obe strane, u jaja i sitan hleb. Pržiti na tihoj vatri sa obe strane. Vaditi na papirnu salvetu.

 

Proja na starinski način: Posni recept za početnike! (VIDEO)

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...