Savršen ručak

Banatska krompir čorba s jajima: Okrepite dušu i telo! (RECEPT)

Pomalo neobičan recept koji će vam se sigurno dopasti

Recepti 17.03.2020. - 11:45h Autor: Moja kuhinjica
Foto: Shuttertock

Sastojci: 1 glavica crnog luka, malo ulja, veza zeleni, 500 g krompira, suvi začin, biber, 500 ml soka od paradajza, malo pavlake.

 

Priprema: Izdinstati jednu glavicu crnog luka na malo ulja, dodati naseckanu šargarepicu.


Naseckati krompir na kockice, dodati dinstanom povrću, naliti vodom da ogrezne i začiniti kašikom suvog začina i biberom.

 

Kada je krompir skoro kuvan naliti kuvani paradajz i sačekati da provri, a zatim za svakog uliti po jedno jaje direktno u lonac. Posle desetak minuta, kad jaja isplivaju, isključiti i ručak je gotov. Po želji poslužiti sa kašikom pavlake.

 

Po želji možete dodati malo kobasice, da lepše zamiriše!

 

(Izvor: Moja kuhinjica)

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...