SAVRŠENE SU

Pečene rotkvice: Bogatstvo ukusa koje se topi u ustima, svi ćete ih jesti! (RECEPT)

Isprobajte rotkvice na malo drugačiji način, sigurno neće zažaliti

Recepti
Autor:
Pečene rotkvice: Bogatstvo ukusa koje se topi u ustima, svi ćete ih jesti! (RECEPT)
Foto: Shutterstock

Sastojci:

  • 24 crvene rotkvice
  • kašika suncokretovog ulja
  • pola kašičice soli
  • sveže mleveni crni biber
  • dve kašike neslanog maslaca
  • veliki čen naseckanog belog luka
  • pola kašičice semenki kima

5 trikova profesionalnih kuvara za najbolju piletinu na svetu: Sočnije meso nećete probati!

foto: Shutterstock

Priprema:

  • Rotkvice prepolovite, nauljite, dodajte so i biber i stavite u prethodno zagrejanu rernu na 230 Celzijusa.
  • Pecite 20-ak minuta dok ne postanu mekane.
  • Dok se peku, u tiganj otopite maslac, dodajte beli luk i kimm, te prodinstajte oko 3 minuta neprestano mešajući, dok beli luk ne poprimi zlatno žutu boju.
  • Pazite da ne izgori!

15 namirnica koje čuvaju liniju: Možete ih jesti koliko vam duša želi, a nećete se ugojiti!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs