Za sve ljubitelje pikantnih ukusa

Piletina s krompirom u ljutoj marinadi: Ručak bez konkurencije! (RECEPT)

Priprema je veoma jednostavna

Recepti 23.07.2019. - 09:34h Autor: Bakina kuhinja
Foto: Bakina kuhinja

Sastojci: 2 pileća bataka, maslinovo ulje, so, biber, susam, beli luk, ljuti kečap, 1 kašika ajvara, bosiljak, ruzmarin, malo senfa.

 

Priprema: U činiju sipati ulje, dodati so, biber, može i malo suvog začina, beli luk, kečap, ajvar, seckan bosiljak i ruzmarin i malo senfa. Sve izmešati i uvaljati batake u marinadu.

 

Iseći krompir na kocke pa i njega umešati. Ostaviti sat vremena da upije, pa peći u tepsiji sat vremena na 220 stepeni.

 

Prijatno!

 

(Izvor: Kodbakeugostima.blogspot.com)

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...