PROBAJTE

Kremasta, sočna i penasta:Za najsavršeniju kajganu zaslužan je ovaj sastojak! (RECEPT)

Ako ispratite ove korakte, dobićete najbolju kajganu

Recepti
Autor:
Kremasta, sočna i penasta:Za najsavršeniju kajganu zaslužan je ovaj sastojak! (RECEPT)
Foto: Profimedia

Kajgana je jedno od omiljenih jutarnjih obroka u mnogim domovima.

Brzo i jednostavn ose sprema, a daje svu potrebnu energiju da izdržite svakodnevne aktivnosti. Ali, mnoge domaćice nesvesno prave neke greške dok je spremaju, te na tanjir iznesu bezukusan doručak.

Ako vam kajgana nikako ne uspeva, to je zato što pravite ovih 6 grešaka!

foto: Shutterstock

Evo kako da napravite savršenu kajganu:

  • Za jedno jaje treba vam tri kašike kisele pavlake i tako ćete joj dati poseban ukus.
  • Umutite jaja s uobičajenim sastojcima, te dodajte so i biber.
  • Po želji možete dodati paradajz ili peršun.
  • Kad sve dobro promešate,dodajte pavlaku.
  • Rastopite maslac u tiganju, te dodajte smesu od jaja.
  • Kad se smesa stvrdne, okrenite kajganu, ali tek kad dobijete laganu smeđu boju sa donje strane.
  • Potom kajganu iseckajte na manje komade. Tako ćete odmah videti je li pečena u sredini.

Trik slavnog kuvara za najkremastiji doručak: Ovako se pravi najbolja kajgana na svetu! (VIDEO)

(Stil.Kurir)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs