Odlična i za slavsku trpezu

Kočijaška salata: Savršen dodatak baš svakom jelu! (RECEPT)

Neka se dobro ohladi pre služenja

Recepti 29.04.2019. - 11:58h Autor: Lepa&Srećna
Foto: Shutterstock

Sastojci: 500 g tvrđeg kravljeg sira, 2 manje glavice crnog luka, 250 g levačke kobasice, malo ulja, kašičica ljute tucane paprike, po želji malo kukuruza šećerca.


Priprema: Sir sitno izdrobite, a luk i kobasicu isecite na sitne kockice, piše Lepa&Srećna.

 

Dodajte malo ulja i tucane paprike, pa sve pomešajte. Ostavite da kratko odstoji na hladnom pa probajte i doterajte ukus po želji.

 

Ako volite, ukus je fantastičan ako salati dodate i kuvani šećerac!

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...