Recepti sa Stilom

Punjena pileća prsa

Idealno sezonsko jelo za celu porodicu...
Recepti 14.06.2013. - 11:54h
Punjena pileća prsa, Foto: Shutterstock
  • 60 minuta
  • Srednje teško
  • Za 4 osoba

Sastojci

  • 4 komada pilećih prsa
  • 4 kašike mladog sira
  • 150 g spanaća
  • 2 čena belog luka
  • So
  • peršun
  • Ulje

Pileća prsa razrežite tako da na svakom dobijete džep. Sir pomešajte sa seckanim belim lukom, posolite i dodajte sitno seckani peršun i spanać koji ste prethodno blanširali. Ovom smesom punite džepove, zatvorite ih čačakalicama i pržite na Iskon ulju sa obe strane dok ne porumeni.

Savet
Peršun će duže biti svež ako strukove operete i osušite, a listiće otkinete i sitno iseckate. Stavite ih u teglu, zatvorite u čuvajte u frižideru najviše 15 dana

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...