PREPORUKA

Tost sa belim lukom i maslinovim uljem: Savšeno hrskavo predjelo za svaku priliku! (RECEPT)

Tradicionalno špansko predjelo u kojem ćete uživati!

Recepti
16:05h Autor:
Tost sa belim lukom i maslinovim uljem: Savšeno hrskavo predjelo za svaku priliku! (RECEPT)
Foto: Profimedia

Lako i brzo se sprema, neodoljivog je ukusa i može vas lepo zasititi! Što da ne probate!

Potrebni sastojci:

  • 1 vekna hleba (iseckana na deblje komade)
  • 5 oljuštenih čena belog luka (ili više - prema ukusu)
  • 1 svež paradajz
  • 50 ml maslinovog ulja
  • so i biber po ukusu
  • malo svežeg peršuna

Način pripreme:

Iseckane parčiće hleba stavite u tost dok ne postanu hrskavi i zlatne boje.

Možete ih zapeći i u rerni na oko 150 stepeni, 5-10 minuta.

Čuveni indijski naan sa belim lukom: Aromatični hleb koji se lepi za prste! (RECEPT, VIDEO)

foto: Profimedia

Ravnomerno utrljajte čena belog luka i parče paradajza na gotove parčiće hleba. Poprskajte ih maslinovim uljem ili ih premažite četkicom ili rukama.

Začinite solju i biberom po vašem ukusu.

Možete dodati i malo iseckanog svežeg peršuna po vrhu.

Prijatno!

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs