PREPORUKA

Tost sa belim lukom i maslinovim uljem: Savšeno hrskavo predjelo za svaku priliku! (RECEPT)

Tradicionalno špansko predjelo u kojem ćete uživati! 

Recepti 19.03.2019. - 16:03h Autor: Stil
Foto: Profimedia

Lako i brzo se sprema, neodoljivog je ukusa i može vas lepo zasititi! Što da ne probate! 

Potrebni sastojci: 

 

  • 1 vekna hleba (iseckana na deblje komade)
  • 5 oljuštenih čena belog luka (ili više - prema ukusu)
  • 1 svež paradajz 
  • 50 ml maslinovog ulja
  • so i biber po ukusu
  • malo svežeg peršuna

 

Način pripreme: 

 

Iseckane parčiće hleba stavite u tost dok ne postanu hrskavi i zlatne boje.

 

Možete ih zapeći i u rerni na oko 150 stepeni, 5-10 minuta. 

 

Čuveni indijski naan sa belim lukom: Aromatični hleb koji se lepi za prste! (RECEPT, VIDEO)

foto: Profimedia

Ravnomerno utrljajte čena belog luka i parče paradajza na gotove parčiće hleba. Poprskajte ih maslinovim uljem ili ih premažite četkicom ili rukama.

 

Začinite solju i biberom po vašem ukusu.  

 

Možete dodati i malo iseckanog svežeg peršuna po vrhu. 

 

Prijatno! 

 

(Stil.kurir.rs)

 

 

 

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...