RAPSODIJA UKUSA

Kremasti pečeni krompir sa maslacem i parmezanom! (RECEPT)

Svaka domaćica ima neku svoju tajnu spremanja pečenog krompira, a ovaj recept će vas potpuno ostaviti bez reči

Recepti 13.03.2019. - 21:23h Autor: Stil/Gastro.24 Sata.Hr
Foto: Shutterstock

Sastojci:

 

  • 6 – 8 velikih krompira
  • 50 grama maslaca
  • 70 grama narendanog parmezana
  •  1 kašičica bibera

 

Krompir vulkan: Fenomenalni specijalitet koji do sada sigurno niste probali! (RECEPT, VIDEO)

foto: Shutterstock

Priprema:

 

  • Krompire dobro operite i iseckajte na debele kolutove otprilike 1 centimetar.
  • U dublju posudu za pečenje stavite rastopljeni maslac, umešajte narendani parmezan i posložite krompire.
  • Pecite u rerni zagrejanoj na 220 Celzijusa oko 45 minuta.
  •  Izvadite iz rerne i ostavite  da odstoji desetak minuta pre posluživanja.

 

Mladi krompiri sa parmezanom

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...