RAPSODIJA UKUSA

Kremasti pečeni krompir sa maslacem i parmezanom! (RECEPT)

Svaka domaćica ima neku svoju tajnu spremanja pečenog krompira, a ovaj recept će vas potpuno ostaviti bez reči

Recepti
09:48h Autor:
Kremasti pečeni krompir sa maslacem i parmezanom! (RECEPT)
Foto: Shutterstock

Sastojci:

  • 6 – 8 velikih krompira
  • 50 grama maslaca
  • 70 grama narendanog parmezana
  • 1 kašičica bibera

Krompir vulkan: Fenomenalni specijalitet koji do sada sigurno niste probali! (RECEPT, VIDEO)

foto: Shutterstock

Priprema:

  • Krompire dobro operite i iseckajte na debele kolutove otprilike 1 centimetar.
  • U dublju posudu za pečenje stavite rastopljeni maslac, umešajte narendani parmezan i posložite krompire.
  • Pecite u rerni zagrejanoj na 220 Celzijusa oko 45 minuta.
  • Izvadite iz rerne i ostavite da odstoji desetak minuta pre posluživanja.

Mladi krompiri sa parmezanom

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs