Jednostavno i ukusno

Originalan recept za francuski tost: Najslađi način da iskorisitite star hleb! (VIDEO)

Brz i ukusan doručak koji se jednostavno pravi

Recepti 04.03.2019. - 09:26h Autor: Stil
Foto: Printscreen Youtube / Crouton Crackerjacks

Sastojci:

 

6 parčeta hleba (najbolje onog za tost), 2 jaja, 50 ml mleka ili slatke pavlake, 1 kašika šećera, cimet, prstohvat soli, ekstrakt vanile, puter ili maslac za prženje

Priprema:

 

Umutite jaja viljuškom pa dodajte mleko, šećer, cimet, so i vanilu i promešajte dok se sve ne ujednači.

 

Na tiganj stavite puter ili maslac da se istope.

 

Svaki parče hleba umočite u smesu na kratko sa obe strane i stavite da se prži. Kada dobije boju okrenite i ispržite i drugu stranu.

 

Tost poslužite sa javorovim sirupom, medom, slatkom pavlakom i voćem ili po vašoj želji.

 

Prijatno!

 

(Stil.kurir.rs)

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...