Uverite se i sami

Celog života ih spremate pogrešno: Kuvar otkriva vrhunsku caku za najukusnije kobasice!

Bilo da ih se kuha, prži ili peče na roštilju, važno je pripaziti na ključnu stvar.

Trpeza 28.01.2018. - 12:47h Autor: vecernji.hr
Foto: Profimedia

Šef i kulinarski bloger Martin King, poznat pod imenom "The Why Chef", tvrdi da mnogi greše prilikom pripreme kobasica. Bilo da ih kuvate, pržite ili pečete na roštilju, važno je da pripazite na ključnu stvar.

 

Umesto da ih kuvate ili pečete na visokoj temperaturi, tvrdi ovaj kuvar, kobasice bi trebalo da se zagrevaju polako. Prema Kingu, savršene kobasice trebalo bi da se pripremaju najmanje 30 minuta.

 

"Duže kuvanje na manjoj temperaturi dovoljno će da ih skuva, a opet će se omogućiti da se masnoća otopi i karamelizuje", ističe King. Takođe, prema Kingovoj preporuci, kobasice bi trebalo pripremati u tiganju s maslacem.

 

Stavila je špagete u modlu za mafine: Od krajnjeg rezultata momentalno ćete ogladneti! (VIDEO)

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...