Savršeni kolači

Sve što ti treba za nezamenljivu poslasticu!

Riznica najlepših slatkih recepata

Recepti
Autor:
Sve što ti treba za nezamenljivu poslasticu!
Foto: Promo

Jedinstven i pun ukus Plazma keksa čini ga nezamenljivim sastojkom ukusnih obroka i neodoljivih poslastica. U kombinaciji sa mlekom predstavlja hranljiv obrok savršen za bilo koje doba dana, a idealan je i kao sastojak kvalitetnih poslastica poput onih koje pripremamo za svoje najmilije ne bismo li izmamili njihove osmehe.

Svi znamo da se tajna savršene poslastice krije u odabiru pravih sastojaka, i zbog toga smo mi i ovog puta inspiraciju za jedinstvene kulinarske kreacije pronašli upravo u keksu koji uživa naše poverenje već punih 50 godina.

Plazma Plazmastičarnica 2.0 dostojan je naslednik prvog Plazminog kuvara koji je izašao krajem 2016. godine u saradnji sa poznatim food bloggerkama i izdavačkom kućom "Laguna". Ne sumnjamo da će nova jedinstvena knjiga recepata za sve ljubitelje Plazme pronaći put do srca i kuhinja brojnih potrošača jer je, kao i njen prethodnik, pisana srcem i sa željom da njihove svakodnevne susrete i važne životne trenutke oboji toplom i nezamenljivom Plazma notom.

Punoća ukusa Plazma keksa obogaćuje svaki slatkiš, njegov ukus oseti se na prvi zalogaj, a poslastica čiji je Plazma glavni sastojak jednostavno ne može da bude loša. Međutim, naše maštarije nisu se zaustavile samo na slatkišima te smo i ovoga puta u kuvar uvrstili i neke interesantne slane zanimacije sa Plazmom.

Plazma kuvar je iskra kojom želimo da zapalimo vašu kreativnost i podstaknemo vas da slobodno eksperimentišete i zabavite se u kuhinji, jer sa Plazmom nikada nećete pogrešiti.

foto: Promo
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs