Morate da probate

Bogati nedeljni doručak: 3 najbrža recepta za čisto uživanje! (FOTO)

Ovi trenuci čistog uživanja nas odmaraju i oslobađaju stresa nakupljenog tokom radne nedelje

Recepti
11:48h Autor:
Bogati nedeljni doručak: 3 najbrža recepta za čisto uživanje! (FOTO)
Foto: Promo

Tokom radne nedelje, jutro nam uglavnom započinje na isti način - budilnik zvoni, većina ga odlaže na još 5 dragocenih minuta, a zatim sledi ustajanje, doručak na brzinu, spremanje i juriš na posao.

Ali, ko ima luksuz da ne radi vikendom, zna da su ovi dani sasvim druga priča!

Ništa lepše od slobodne nedelje, kada se ujutro probudimo i do mile volje protežemo u toplom krevetu uz voljenu osobu. Ovi trenuci čistog uživanja, osim što nas odmaraju i oslobađaju stresa nakupljenog tokom radne nedelje, daju nam i energiju da se još više potrudimo da nedelju učinimo lepšom. Jedan od najboljih načina da to uradite svakako je ukusan doručak!

Za vas smo pronašli tri savršena predloga! Što je od svega najbolje, sva tri se brzo spremaju, i to od sastojaka koje sigurno već imate u kući, a rezultat ne može biti bolji - ukusan i bogat doručak, zbog kojeg će ovaj posebni dan odmora ostati u sećanju!

foto: Promo

Vazdušasti trouglići sa ajvarom

Za sve one dame koje žele da spreme ukusan doručak za celu porodicu, a da pritom ne izgube mnogo vremena od dragocene nedelje, predlažemo sjajne, hrskave, preukusne trougliće sa ajvarom! Da li ste znali da kašičica ajvara ima samo 7 kalorija?

Recept

foto: Promo

Zapečen brz doručak sa ajvarom

Postoji rešenje i za dame kojima je zdrava ishrana na prvom mestu! Brzi, zapečeni doručak sa ajvarom i heljdinim korama je sve što vam treba za zdrav početak dana, energiju i dug osećaj sitosti! Ajvar je uz to odličan izvor gvožđa i vitamina A i C.

Recept

foto: Promo

Kajgana sa ajvarom

I na kraju, sjajan recept za sve one koji u nedeljno jutro ne žele ništa drugo nego da se što pre vrate u krevet sa slasnim obrokom - slasna kajgana sa ajvarom – hranljiva i izbalansirana kombinacija koja će vas držati sitim do ručka.

Recept

Izaberite onaj koji vam se najviše dopada i uživajte u nedeljnom jutru!

Prijatno!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs