Dragulj naše kuhinje

Pečene paprike na kajmaku: Jednostavan, a veoma ukusan srpski specijalitet! (RECEPT)

Bilo kao toplo predjelo ili glavno jelo, oduševiće svakoga ko proba

Trpeza 21.09.2017. - 22:35h Autor: Stil
Foto: Shutterstock

Ovaj jednostavan, a veoma ukusan specijalitet srpske kuhinje možete da poslužite bilo kao toplo predjelo ili čak i kao glavno jelo.

 

Priprema: Ispecite crvene slatke paprike u rerni ili na roštilju. Zatim ih na vrlo malo ulja pržite sa obe strane.

 

Istopite 50 g maslaca i dodajte 4 kašike kajmaka, pa sve to izmešajte i posolite po ukusu. Na kraju prelijte crvene pečene paprike ovim preukusnim sosom od kajmaka.

 

Recept za ljutenicu: Najukusniji pikantni namaz kojeg svi obožavaju!

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs