Caka koju ćete od sada stalno da koristite

Svaki put kad kuva jaja, ona doda malo limunovog soka: Razlog? Genijalan!

Ovo je jedan jednostavan trik, koji vam neće oduzimati vreme, a moći ćete da izbegnete ono što vam najviše smeta prilikom kuvanja jaja
Trpeza
01:54h Autor:
Foto: Profimedia

Svako voli tvrdo kuvana jaja. Ona su poprilično hranjiva i prilično ih je lako pripremiti, dok god znate šta radite.Ovo je jedan jednostavan trik, koji vam neće oduzimati vreme, a moći ćete da izbegnete ono što vam najviše smeta prilikom kuvanja jaja.

Samo dodajte malo limunovog soka u šerpu i jaja neće pucati prilikom kuvanja. Jako jednostavno rešenje, verovatno jedva čekate da ga isprobate.

Podelite ovu tajnu sa svojim prijateljima, biće vam zahvalni.

Slaninu je prelio vodom: Caka vrhunskih kuvara koju ćete stalno da koristite! (VIDEO)

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...