Idealno u svakoj prilici

Brzi ručak za poneti: Zdrav obrok za posao gotov za 10 minuta! (RECEPT)

Kombinacija namirnica u ovom obroku je pun pogodak, jer sve zajedno ubrzavaju metabolizam, a daju vam duži osećaj sitosti
Recepti
15:44h Autor:
Brzi ručak za poneti: Zdrav obrok za posao gotov za 10 minuta! (RECEPT)
Foto: Thinkstock

Ako mislite da sendviči nisu zdravi, ni dijetalni, varate se.

Važno je prvenstveno kakav hleb koristite, kao i koje sastojke stavljate. Ukoliko ste na dijetalnom planu ishrane i vežbate, kombinacija jaja koje sadrže preko potrebne proteine i karija koji ubrzava metabolizam, idealan su obrok, piše Elle.rs.

Spanać i paprika kao jedan od sastojaka takođe su važni zbog svog sastava, ali ukusa koji daju ovom zdravom sendviču i sasvim sigurno vam još neko vreme neće dosaditi.

Domaći snikers bolji od orginala: Ukusna poslastica spremna za 15 minuta! (RECEPT)

Sastojci: 2 tvrdo kuvana jajeta, 2 kašike grčkog nemasnog jogurta, 2 kašike sitno seckane paprike, pola kašičice karija, pola šolje iseckanog spanaća, 2 parčeta raženog hleba, so i biber po ukusu.

Priprema: Iseckajte sitno jaja, pa ih pomešajte sa seckanim spanaćem i paprikom. Dodajte grčki jogurt, kari, so i biber i sve dobro izmešajte. Smesu namažite na hleb, a po želji dodajte svežu salatu, paradjz, krastavce i tostirajte.

Ukoliko ne možete da zamislite kompletan ručak bez mesa, kuvano ili roštilj pečeno pileće meso takođe možete da iseckate na kockice i ubacite u ukusan ručak sendvič.

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs