Poslušajte je

Adrijana Lima savetuje kako da ga zavedete za Dan zaljubljenih: Nabavite crni korset i čokoladu!

Bila bi to kućna večera uz kamin, a moj dragi bi mi poklonio ruže - opisala je manekenka idealno veče za najromantičniji praznik
Celebrities
04:48h Autor:
Adrijana Lima savetuje kako da ga zavedete za Dan zaljubljenih: Nabavite crni korset i čokoladu!
Foto: Profimedia

Pozirajući ispred velikog crvenog srca u Las Vegasu, manekenka i model seksi donjeg veša Adrijana Lima, već je počela da slavi Dan zaljubljenih!

Manekenki će čitava nedelja uoči najromantičnijeg praznika biti u znaku ljubavi i romantike, jer trenutno promoviše donji veš za Dan zaljubljenih.

OVDE pogledajte Adrijanu Limu u ekstravagantnom vešu od 2 miliona dolara! (FOTO)

"Moj predlog ženama za Dan zaljubljenih je crni, čipkasti korset. Klasika uvek pali. Što se tiče hrane koja je najprigodnija za taj dan, to bi bila čokolada, jer razbuktava strasti. A i čokolada je moja omiljena poslastica" - otkriva Adrijana.

Bivša supruga košarkaša Marka Jarića nije želela da kaže da li će za Dan zaljubljenih uživati u društvu nekog posebnog, ali je iskreno ispričala kako bi volela da provede taj dan:

"Ove godine sam puno putovala, pa bi mi mirno veče kod kuće bilo savršen poklon" - kaže manekenka. Ali, kada bi bila odmornija i raspoložena za romantiku, Adrijana otkriva kako bi izgledalo njeno idealno veče za Dan zaljubljenih:

"Bila bi to kućna večera uz kamin, a moj dragi bi mi poklonio ruže" – priča Adrijana i otkriva da joj najdraži poklon koji je dobila za Dan zaljubljenih nije poklonio neki muškarac, već njene ćerkice, petogodišnja Valentina i dvogodišnja Sijena.

Adrijana Lima otkrila o čemu je uvek maštala - Moda je nikad nije zanimala!

"Volim jednostavne poklone. Najdraži su mi crteži koje mi nacrtaju moje ćerke. Uvek su jako uzbuđene kad mi ih daju i crtaju ih sa puno ljubavi" – istakla je ponosna mama Adrijana.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs