Ne propustite

U MAJU KUĆNI POSLOVI POSTAJU PESMA: Život je lepši, lakši i ukusniji uz Tefal i neverovatne popuste!

Maj mesec je u znaku Tefal popusta, koji nikako ne biste trebali da propustite

Recepti
11:01h Autor:
U MAJU KUĆNI POSLOVI POSTAJU PESMA: Život je lepši, lakši i ukusniji uz Tefal i neverovatne popuste!
Foto: Promo

Ime Tefal već dugi niz godina predstavlja sinonim za kvalitet i pouzdanost, a prozvodi ovog brenda olakšavaju svakodnevne kućne poslove domaćicama širom sveta.

Pored proverenog kvaliteta prozvoda iz veoma bogatog asortimana, Tefal se trudi da uvek osluškuje potrebe svojih kupaca i dizajnira prozvode koji maksimalno olakšavaju svakodnevni život, štede vaše vreme i sa kojima poslove završavate brže, lakše i na najkavlitetniji mogući način.

Tefal
foto: Promo

O no po čemu je Tefal posebno prepoznatljiv jeste posuđe, koje garantuje besprekoran kvalitet, sigurnost i što je najvažnije – zdrav način kuvanja za vas i vašu porodicu. O važnosti zdravog načina pripremanja hrane nije potrebno posebno govoriti, ali važno je istaći da se Tefal pobrinuo da hrana koju pripremate ostane zdrava i potpuno bezbedna.

Tefal posuđe ne sadrži olovo, kadmijum i štetnu PFOA kiselinu. U potpunosti može da se reciklira. Novi indikator toplote Poslednja inovacija, Thermo-signal olakšava kuvanje, jer pokazuje kada je tiganj spreman za upotrebu. To ne samo da olakšava kuvanje, već je i ključ dobrih rezultata pripreme hrane, uz minimun uloženog truda i vremena.

Tefal
foto: Promo

T akođe, nelepljiva obloga je izuzetno otporna na ogrebotine i dozvoljava upotrebu metalnog kuhinjskog pribora, bez bojazni da ćete oštetiti posuđe i time ugroziti kvalitet hrane.

Još jedna veoma bitna stvar jeste da vam je za pripremu hrane u Tefal posuđu potrebna minimlana količina masnoće, što vama i vašoj porodici omogućava da svakodnevno uživate u zdravoj i ukusnoj hrani.

Tefal
foto: Promo

P ored posuđa, za koje sve domaćice već dobro znaju da je čisto zlato svake kuhinje, Tefal u svom asortimanu ima pegle, parne stanice, aparate za vertikalno peglanje, proizvode za pripremu hrane i kuvanje (miksere, štapne miksere, blendere, sokovnike, seckalice, kućne pekare, vagice, električni ekspres lonac, grilove, aparate za kuvanje na pari, mlinove za meso). Svi aparati iz Tefal asortimana izrađeni su od najkvalitetnijih materijala i garantuju kvalitet, bezbednost i vrhunske rezultate.

Tefal mali kućni aparati predstavljaju savršenog saveznika u svakoj kuhinji i svakom domu, jer su pouzdani, multifunkcionalni, kvalitetni i dugovečni, što je sasvim dovoljno razloga da ne propustite neverovatnu Tefal nacionalnu akciju koja traje u toku meseca maja, kada su svi Tefal mali kućni aparati i posuđe, kada su svi mali kućni aparati i posuđe sniženi 20 posto.

Iskoristite ovu fenomenalnu i jedinstvenu priliku da olakšate svoje svakodnevne kućne obaveze uz neki od Tefal malih kućnih aparata, koji će uštedeti vaše vreme i trud, kao i posuđe koje će kuvanje iz obaveze pretvoriti u uživanje!

Tefal akcija traje od 01.05.-31.05.2022.

Više informacija o Tefal proizvodima možete dobiti na: www.tefal.co.rs

Advertisement
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs