Uživanje u svakom zalogaju

Sada znamo u čemu je tajna savršenog sendviča: Ključni sastojak za ukus savršenstva!

Odlična vest za sve ljubitelje ovog brzog, hrskavog i sočnog obroka

Recepti
10:23h Autor:
Sada znamo u čemu je tajna savršenog sendviča: Ključni sastojak za ukus savršenstva!
Foto: Promo

Ima li išta bolje od sočnog, hranljivog obroka koji se sprema na brzinu, a usput nam zadovolji naša gastronomska čula koja obožavaju dobre ukuse?

Kad pomislimo na takav jedan obrok, prvo nam na pamet padne jedno – sendvič. Ili još bolje, topli sendvič. Brzo se sprema, ne treba nam puno sastojaka, varijante su bezbrojne, u zavisnosti od ličnog ukusa, a zasitiće nas taman koliko treba. Uz krckavi zagrejani tost koji se meša sa neodoljivom mekom sredinom, uživanje u svakom zalogaju je zagarantovano.

Ipak, mala greška dovoljna je da upropasti čitav doživljaj toliko da nam dođe da na kraju sendvič uopšte i ne pojedemo, a to je najčešće izbor centralnog sastojka – šunke.

Ako nije dovoljno ukusna, slana taman koliko treba ili sečena deblje ili tanje tako da nije apsolutno savršena, više to nije to. Zalogaji postaju nekako prejaki, ili preslabi. Nema uživanja. Ako šunka „ispada“ iz sendviča, što opet ima veze s veličinom i debljinom, opet to nije to.

Baš zato nas je toliko obradovalo kada smo u frižideru u supermarketu ugledali neprevaziđeni Poli „u novom izdanju“ – za sve ljubitelje savršenih sendviča, sada je tu Poli hammy Toast!

foto: Promo

Kvadratnog oblika, prave veličine i baš po meri tost hleba, Poli hammy Toast nam konačno daje šansu da napravimo sendvič sa savršenim slojevima!

Osim što će sendvič biti savšenog oblika i što će i ostali sastojci po vašoj želji biti savršeno raspoređeni, Poli hammy Toast će vas osvojiti na prvi zalogaj svojom savršenom mekom teksturom, blagim mirisom koji praktično zavodi, i raskošnim ukusom koji može da pruži samo proizvod sa 90 % čistog pilećeg mesa!

Što pre probajte Poli Hammy Toast kod kuće i sa prvim zalogajem ćete se uveriti zašto je Poli već 40 godina pravi ponos kompanije Perutnina Ptuj!

foto: Promo
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs