prste da poližete

Najsočnije pečeno pile ikada: Majka otkrila tajnu, ključ je u ovom dodatku! (RECEPT)

U nastavku saznajte kako da dobijete najbolje pile u kojem će uživati svi ukućani

Recepti
Autor:
Najsočnije pečeno pile ikada: Majka otkrila tajnu, ključ je u ovom dodatku! (RECEPT)
Foto: Shutterstock

Pečeno pile je jedno od omiljenih jela u mnogim domovima jer ko može da odoli hrskavom i savršenom zadovoljstvu iz rerne.

Svaka domaćica ima neki svoj trik, ali jedna majka je otišla korak dalje i piletinu začinila neobičnim začinom. U pitanju je supa iz kesice.

Ona je najpre piletinu i povrće stavila da se lagano kuva na manju temperaturu. Dovoljno vam je pile od 1,5 kg, malo ulja i supa iz kesice.

Najbolja i najhrskavija pohovana piletina na svetu: Uz ove savete stručnjaka garantovan je užitak za nepca! (RECEPT)

foto: Shutterstock

Ona kaže da ćete najbolji rezultat postići ako imate aparat za sporo kuvanje (pečenje). Ali, ukoliko nemate aparat za sporo kuvanje, piletinu i povrće stavite u rernu na 90-120 Celzijusa na nekoliko sati.

  • Namastite aparat za sporo kuvanje, a zatim na dno postavite luk, krompir, šargarepu i drugo povrće po izboru.
  • Pile dobro natrljajte supom iz kesice i zatim ga stavite u aparata za sporo kuvanje.
  • Pokrenite aparat, te piletinu i povrće ostavi četiri sata da se peku.

S obzirom na to da će piletina da pusti sokove tokom pečenja, krompir i povrće kuvajte u ukusnoj supici.

Piletina u sosu od pečuraka: Sočni obrok koji ćete odmah smazati! (RECEPT)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs