prste da poližete

Najsočnije pečeno pile ikada: Majka otkrila tajnu, ključ je u ovom dodatku! (RECEPT)

U nastavku saznajte kako da dobijete najbolje pile u kojem će uživati svi ukućani

Trpeza 04.03.2020. - 19:32h Autor: Stil/Gastro.24 Sata.Hr
Foto: Shutterstock

Pečeno pile je jedno od omiljenih jela u mnogim domovima jer ko može da odoli hrskavom i savršenom zadovoljstvu iz rerne.

 

Svaka domaćica ima neki svoj trik, ali jedna majka je otišla korak dalje i piletinu začinila neobičnim začinom. U pitanju je supa iz kesice.

 

Ona je najpre piletinu i povrće stavila da se lagano kuva na manju temperaturu.  Dovoljno vam je pile od 1,5 kg, malo ulja i supa iz kesice.


Najbolja i najhrskavija pohovana piletina na svetu: Uz ove savete stručnjaka garantovan je užitak za nepca! (RECEPT)

foto: Shutterstock

Ona kaže da ćete najbolji rezultat postići ako imate aparat za sporo kuvanje (pečenje). Ali, ukoliko nemate aparat za sporo kuvanje, piletinu i povrće stavite u rernu na 90-120 Celzijusa na nekoliko sati. 

 

  • Namastite aparat za sporo kuvanje, a zatim na dno postavite luk, krompir, šargarepu i drugo povrće po izboru.
  • Pile dobro natrljajte supom iz kesice i zatim ga stavite u aparata za sporo kuvanje.
  • Pokrenite aparat, te piletinu i povrće ostavi četiri sata da se peku.


S obzirom na to da će piletina da pusti sokove tokom pečenja, krompir i povrće kuvajte u ukusnoj supici.

 

Piletina u sosu od pečuraka: Sočni obrok koji ćete odmah smazati! (RECEPT)

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...