Morate da probate

Ovako se spremaju najsočnije krmenadle: Dobra marinada odradi pola posla! (RECEPT)

Ovako pripremljene možete ih spremati i na tiganju i na roštilju

Trpeza 08.01.2020. - 11:50h Autor: Bakina kuhinja
Foto: Bakina kuhinja

Sastojci: 1 kg krmenadli od vrata, 50 ml maslinovog ulja, so i suvi začin, 1 kašičica meda, 2 kašičice senfa, malo ruzmarina, origano.

Priprema: Kemenadle blago izlupati i malo posoliti. U činiju sipati maslinovo ulje, dodati začine, med, senf, iseckan ruzmarin i malo origana.

 

Sve dobro iznešati i svaku krmenadlu premazati marinadom. Zatim sve još jednom izmešati i poklopiti. Ostaviti sat vremena da meso dobro upije začine.

 

Peći na roštilju ili na tiganju.

 

Uživajte!

 

(Izvor: Kodbakeugostima.blogspot.com)

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...