Savršeno

Šarena detelina: Posni desert kome je teško odoleti! (RECEPT)

Bliži se Sveti Nikola, a za vas koji pravite sitne kolače, evo divnog recepta

Trpeza 16.12.2019. - 17:26h Autor: Bakina kuhinja
Foto: Bakina kuhinja

Potrebno je: 200 gr kokosa; 300 gr ratluka; ekstrat mentola maline; 120 gr čokolade.

 

Priprema: Ratluk dobro izmesiti rukama pa izjednačiti sa kokosom. Napravljati valjak pa podeliti na tri jednaka dela. U jedan dodati ekstrat mente, u drugi malinu, a u treću 1-2 štangle rastopljene čokolade. Sve dobro izjednačiti i svaki uviti u tanji valjak.

 

Na pek papir staviti dva valjka i treći odozgo. Preliti sa rastopljenom čokoladom.

 

Izvor: Kod bake u gostima

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...