fantastični saveti

Male tajne profesinalnih kuvara: Ovih 6 sastojaka daju jelu neviđenu čaroliju ukusa!

U nastavku pročitajte kojih začinskih pravila treba da se držite kada spremate ručak ili večeru

Trpeza 12.12.2019. - 09:48h Autor: Stil/Miss7.24.sata.hr
Foto: Shutterstock

Ako jelu dodamo jedan određeni sastojak, ukus može biti i deset puta bolji!

 

Profesionalni kuvari otkrili su neke svoje 'male začinske tajne pomoću kojih im svako jelo postane pravo savršenstvo.

 

Za slatko

 

  • Dodajte svakom slatkom desertu prstohvat soli.

 

Slavni kuvar odao tajnu: Ovi kulinarski trikovi garantuju savršeno ispržen komad mesa!

foto: Shutterstock

Pikantna jela

 

  • Čili u prahu daje finu ljutinu, a riblji sos slanoću.

 

Čili od mesa: Meksičko jelo koje će obožavati cela porodica (FOTO)

foto: Shutterstock

Za soseve

 

  • Umešajte prstohvat šećera u sos! Na taj način ćete izjednačiti kiselinu.

 

Isprobani trikovi: Jednostavni kulinarski saveti koje morate da znate!

foto: Shutterstock


Za veganska i vegetarijanska jela

 

 

U izraelskoj kuhinji se falafel smatra nacionalim jelom: Zaljubićete se u obrok od leblebija! (RECEPT)

foto: Shutterstock

Za jela sa pirinčom

 

  • Sezamovo ulje je idealno  za produbljivanje arome.

 

Vrhunski kuvar otkrio caku: Od sada ćete jaje na oko spremati samo ovako! (VIDEO)

foto: Shutterstock

Za 'žestoka' jela

 

 

7 kulinarskih trikova velikog majstora uz pomoć kojih će i amater kuvati kao profesionalac!

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...