Odličan

Kokos i krem: Kolač koji se topi u ustima! (RECEPT)

Vreme je za lagane i sočne kolače. Držite se ovog recepta i dobićete savršen desert

Trpeza 04.07.2019. - 08:39h Autor: Bakina kuhinja
Foto: Bakina kuhinja

Potrebno je: 3 jaja; 150 gr šećera; 150 gr brašna; 80 gr kokosa; 80 ml ulja; prašak za pecivo; vanilin šećer; 200 gr eurokrema; 2-3 kašike džema.

 

Priprema: Jaja umutiti sa šećerom dodati brašno i prašak za pecivo. Zatim ulje, kokos i sve dobro izjednačiti. Sipati u podmazan pleh i peći na 200 stepeni C 50 min. Ohlađen kolač preseći na pola pa premazati kremom.

 

Odozgo premazati malo džemom i posuti kokosom. Još malo ohladiti i seći na željene kocke.

 

Stari recept za rahat lokum ili ratluk: Gotov za 15 minuta! (RECEPT)

 

Izvor: Kod bake u gostima

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...