Isprobajte

Rizi bizi: Lagan ručak za vreo letnji dan! (RECEPT)

Ne morate svaki dan da jedete meso. Ovakav ručak je savršen za čišćenje organizma. Isprobajte

Trpeza 19.06.2019. - 09:16h Autor: Bakina kuhinja
Foto: Bakina kuhinja

Potrebno je: 200 gr šampinjona; 100 gr pirinča; 1 veća šargarepa; 2 struka mladog luka; peršunov list; ulje; so; Biber;

 

Priprema: Na ulju prpržiti seckan luk pa dodati seckanu šargarepu. Kad se izdinsta dodati seckane šampinjone opran pirinač pa naliti malo vodom i kuvati na tihoj vatri. Kad pirinač malo nabubri dodati so, biber pa sipati u djuveč dodati seckan peršunov list.

 

Dodati još malo vode. Staviti u rernu i peći na 200 stepeni Celzijusa, pa peći oko 30 min.

 

Savršenstvo ukusa u 5 koraka: Torta od bele čokolade i jagoda bez pečenja! (RECEPT)

 

Izvor: Kod  bake u gositma

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs