obratite pažnju

Ako vam kajgana nikako ne uspeva, to je zato što pravite ovih 6 grešaka!

Priprema jaja je obično jedna od prvih stvari koju ljudi nauče u kuhinji, ali to ne znači da ih dobro pravite

Trpeza 02.03.2019. - 18:08h Autor: Stil/ oklagija.rs
Foto: Printscreen/ Yotube/ Tech Insider

Ko ne voli kajganu za doručak? Ukusna, hranljiva i puna proteina, pravi je obrok za jutro da se napunite energijom za dnevne aktivnosti i odličan način da u telo unesete hranljive i zdrave materije.

 

Ipak, često se desi da nešto krene naopako, pa pogledajte da niste napravili jednu od ovih čestih grešaka pri spremanju ukusne kajgane:

Ne koristite sveža jaja - pri spremanju dobre kajgane najbitnije je da su jaja sveža!

 

Tiganj vam nije kvalitetan - kod dotrajalog tiganja često se dešava da se jaja zalepe ili zagore.

 

Ne dodajete puter - dodatak samo malo margarina ili bilo kojeg drugog putera vidno će poboljšati ukus kajgane.

 

Ne dodajete začine kako treba - so i druge začine bi trebalo dodati odmah na početku pripreme kajgane, a ne kada je već servirate.

 

Makedonska kajgana: Bogat doručak sa sirom i paprikom! (RECEPT)

foto: Profimedia

Ne mešate koliko bi trebalo - kajganu je potrebno konstantno mešati tokom prženja.

 

Dodajete mleko - dodavanje mleka u kajganu stvoriće isuviše vodenu smesu, ili će u drugom slučaju jaja brže zagoreti pri dnu.

 

Kombinacija ukusa koja osvaja: Probajte ovu kajganu i uvek ćete je praviti! (RECEPT)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...