Spremna na sve

Samo da se uda za princa: Poljubila Harija u usta nakon tri prosidbe! (FOTO, VIDEO)

Hari joj je dozvolio da ga poljubi u obraz, ali Viktoriji to nije bilo dovoljno
Šuška se
01:08h Autor:
Samo da se uda za princa: Poljubila Harija u usta nakon tri prosidbe! (FOTO, VIDEO)
Foto: Profimedia

Princ Hari trenutno se nalazi u zvaničnoj poseti Australiji, gde su ga u četvrtak dočekale stotine pomahnitalih obožavalaca ispred Sidnejske opere.

Međutim, jedna devojka je prešla sve granice prekršivši zvaničan protokol. Naime, 21-godišnja Viktorija Mekre išla je toliko daleko da je, osim što ga je zaprosila, čak i poljubila u usta! Hari joj je dozvolio da ga poljubi u obraz, ali Viktoriji to nije bilo dovoljno. Nakon što su im se na blic dotakle isne, princ se izmakao, i momentalno pocrveneo! Nije joj to uzeo za zlo, a na čitavu situaciju je odreagovao smejući se sa ostatkom okupljenih.

Princ Hari šokirao porodicu: Nakon 10 godina doneo odluku kojoj se niko nije nadao!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

"Dozvolio je da ga poljubim u obraz, ali sam odlučila da iskoristim priliku. Ostalo je istorija. Bilo je divno, suđeno nam je, osetila sam hemiju među nama. Ovo je treći put da sam ga zaprosila", izjavila je Viktorija, a prenosi Daily Mail.

Viktorija je, inače, držala veliki transparent na kojem je pisalo "Oženi me, ovo ti je poslednja šansa, prinče Hari".

Svet upoznao malenu britansku princezu: Ovako je protekao njen prvi dan! (FOTO, VIDEO)

Foto: AP / Rob Griffith
Foto: AP / Rob Griffith

"Mislio sam da će tamo biti desetak ljudi kada dođemo, tako da sam imao priliku da im se zahvalim što su učinili da se osećam kao kod kuće. Biće mi teško da odem - ne želim da se vratim kući, želim da ostanem ovde", rekao je princ Hari novinarima, nakon što se opušteno fotografisao sa fanovima ne libeći se da pravi razne grimase.

Foto: AP / Rob Griffith
Foto: AP / Rob Griffith

Kada su ga pitali za Viktorijin poljubac, šaljivi princ je u svom maniru odgovorio: "Dobio sam više od jednog poljupca", aludirajući na prosidbu.

Viktorija inače nije prva devojka koja je javno zaprosila Harija. Prošle godine dobio je bračnu ponudu od jedne čileanske voditeljke.

Davnog 15. septembra 1984: Kako je princ Vilijam reagovao na Harijevo rođenje! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs