Ovako se koža pravilno neguje

Sa njima nema šale, one znaju šta rade: Šta to Francuskinje čini najlepšim ženama na planeti!

Ako se lice ne čisti, ne hidrira i ne neguje kako treba, džabe vam je i najkvalitetnija i najpostojanija šminka

Škola nege lica
Autor:
Sa njima nema šale, one znaju šta rade: Šta to Francuskinje čini najlepšim ženama na planeti!
Foto: Shutterstock

Svaka nacija lepa je na svoj način - ima svoje karakteristične osobine, manire, čak i izgled ljudi iz jedne države razlikuje se od drugih, ali u jednom se svi defnitivno slažu - Francuskinje su najlepše žene na svetu!

Od njih učimo najvažnije modne lekcije, kako treba da izgleda jedna dama, kako treba da se ponaša, ali i kako treba da se neguje.

Francuskinje se strogo drže čuvene devize "Manje je više" - njih nikada nećete videti sa previše detalja, previše visokom štiklom ili previše šminke. Štaviše, kada je reč o lepoti i nezi lica, one fokus ne stavljaju na najskuplji puder ili nenormalno dugačke trepavice - one znaju da je najvažnija za lepotu - pravilna nega.

Zašto vam je lice sivo i beživotno: Kako da osvežite kožu mineralima

Nema te šminke koja će vam pomoći ako ne sijate "iznutra"

Ako se lice ne čisti, ne hidrira i ne neguje kako treba, džabe vam je i najkvalitetnija i najpostojanija šminka. Ne postoji puder koji može da sakrije nemar prema koži lica, niti korektor koji će u potpunosti na brzinu da sakrije tragove umora. Najlepše žene sveta ne otvaraju novčanik za svaki kozmetički proizvod koji izađe na tržište sa bombastičnom reklamom - njihovo oružje je priroda.

Žene su poludele za ovim proizvodom: Neverovatno je šta sve radi vašoj koži!

One su otkrile izvor besprekorne lepote

Osim po modi, veličanstvenoj Ajfelovoj kuli i savršenim makaronsima, Francuska je poznata po izvorima mineralizovane termalne vode sa područja vulkana, koja ima neverovatno dejstvo na kožu.

Sa čak 15 ključnih minerala, ova voda blagotvorno deluje na zdravlje, a samim tim i izgled kože, tako što joj pruža neophodnu hidrataciju, hrani je i na njoj stvara transparentni sloj koji se ponaša kao zaštitna membrana, odbijajući štetne uticaje iz okoline i sprečavajući umoru i stresu da unište izgled vašeg lica.

Neverovatan potencijal mineralizovane termalne vode prepoznao je i čuveni francuski kozmetički brend Vichy, pa je ovaj neprocenjivi sastojak učinio osnovom velikog broja svojih proizvoda.

Ipak, kako nama ženama uvek treba nešto što praktičnije i jednostavnije, Vichy je kreirao moćni buster Mineral 89, koji zapravo predstavlja sve što vam je potrebno za besprekoran ten svakog dana!

Načinjen od samo 11 prirodnih sastojaka, bez alkohola i veštačkih dodataka, Vichy Mineral 89 predstavlja idealno rešenje za svaki tip kože, uključujući i najosetljiviju.

Mineralizovana termalna voda osvežiće vaše lice u sekundi (o, kako ćete samo uživati u dodiru predivne, lagane teksture bustera!), a udružena sa hijaluronskom kiselinom, drugim veoma važnim sastojkom ovog revolucionarnog bustera, učiniće da se posledice umora, stresa i zagađivača koji vrebaju iz okoline značajno ublaže, a redovnom upotrebom Vichy Mineral 89 bustera i potpuno nestanu.

Iako kopiranje drugih nije nešto što žene rado ističu, kada je u pitanju lepota i zdravlje kože, treba da učimo od najboljih, a Francuskinje to definitivno jesu – sa njima nema šale!

3 najštetnija faktora koji uništavaju kožu: Najefikasniji način da sprečite njihov negativan uticaj!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs