Obdarenost muškarca

Veličina je bitna, ali nije najvažnija!

Muškarac koji ne brine o higijeni može da ima najveći penis na svetu, ali nijednoj ženi u tom slučaju neće biti primamljiv
Škola sexa 22.12.2013. - 14:55h Autor: index.hr
Foto: Shutterstock

Jedno istraživanje sprovedeno na 25.594 muškarca pokazalo je da čak 50 posto njih nije zadovoljno veličinom svog penisa. Žene, pak, uopšte ne mare toliko za tu veličinu - prioriteti u spavaćoj sobi su im malo drugačiji.

 

Čistoća

 

Muškarac koji ne brine o higijeni može da ima najveći penis na svetu, ali nijednoj ženi neće biti privlačan. Osim lične higijene, žene u spavaćoj sobi vole i čistoću prostorija i mesta na kojem se seks odvija. Prosečni muškarac se seti da promeni posteljinu svaka 3 meseca, tako barem kažu istraživanja, što je poprilično odvratno.

 

Izdržljivost

 

Nije stvar u veličini, nego u tehnici i izdržljivosti. Ženama je važno da muškarac može da izdrži seks duže od 2 minuta, a tek onda koliko ima centimetara.

 

Jezik

 

Ko nema u centimetrima, ima u jeziku. Većina žena više cene oralne veštine muškaraca nego dužinu.

 

Jutro posle

 

Način na koji se muškarac ponaša nakon seksa govori mnogo o njemu. Ako samo izbaci iz ženu kreveta, ne vredi mu ni veliki penis. A ako se mazi i pazi na ženu, mnogo je bolji ljubavnik, čak i ako nije baš previše obdaren.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...