Strast, ljubav ili ništa od toga

Način na koji vodi ljubav otkriva šta želi od vas!

Muškarci se najlakše izražavaju putem seksa, pa na taj način saznajte da li želi da vas zadovolji ili vaša vezu ne shvata baš ozbiljno
Škola sexa 16.12.2013. - 21:07h
Foto: Shutterstock

Muškarci se najlakše izražavaju putem seksa. Način na koji vodi ljubav otkriva dosta toga o njemu, ali i o tome šta želi od vas.

 

Ukoliko voli misionarsku pozu, verovatno je pravi tradicionalni tip, te tako i vašu vezu shvata. Ukoliko vam je ova poza dosadna, promenite strane i vi budite gore.

 

Ukoliko vaš dragi preferira dogi stajl, zapitajte se šta zapravo želi od vas, jer muškarci koji vole ovaj stil uglavnom ne žele ništa ozbiljno sa vama. Ako vam je dosadno, okrenite se na bok, jer ćete na taj način i vi uživati, a i njemu ćete dopustiti da ima kontrolu.

 

Ukoliko on voli kada ste vi gore, najverovatnije želi da vas zadovolji, ali postoji i ona druga strana, a to je da je možda lenj. Ukoliko sumnjate da je lenj, stavite povez sebi na oči i recite mu da vam radi šta god poželi.

 

Ako voli seksi igračke, on vašu vezu smatra fantazijom. To je zanimljivo ako i vi uživate u istom, ali ako on ne može da vodi ljubav bez seksi pomagala onda mu nije stalo do vas. Ukoliko ne volite seks sa igračkama, recite mu.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...