Ispunite mu fantaziju

Postanite mu potreba: 3 poze u seksu za kojima svaki muškarac čezne!

Određene seks poze uzbudiće muškarca više nego što mogu da zamisle, zahvaljujući igrama u kojima dominira njihov ego
Škola sexa
19:30h
Postanite mu potreba: 3 poze u seksu za kojima svaki muškarac čezne!
Foto: Shutterstock

Istraživanje je pokazalo da se žene najviše uzbude tokom predigre, a omiljena poza za postizanje orgazma je popularni klasični misionarac jer se tada osećaju najstrastvenije.

Iako muškarci obožavaju seks u svakom smislu, postoje određene poze koje će da ih uzbude više nego što mogu da zamisle, a sve zahvaljujući igrama u kojima dominira njihov ego.

Zbog ovoga bi muškarac mogao da vam potraži zamenu: 5 najvećih grešaka koje žene prave u seksu!

1. Seks tokom tuširanja

Svaki muškarac traži izgovor da vidi mokro žensko telo, posebno ako može da ga dodiruje. Pozovite ga u tuš-kabinu i dopustite mu da vas dodiruje u isto vreme dok vas voda nežno masira po koži. Ako imate ogledalo u kupatilu, slobodno se gledajte u njemu. Njegovo samopouzdanje će biti pojačano kad vidi kako vam odlično ide.

2. Oralni seks

Iako ovo i nije baš poza u užem smislu reči, svakako može da posluži svrsi. Ako je muškarac pokazao interes da ga probudite oralnim seksom, i nemate ništa protiv, ispunite mu fantaziju i podiginite mu ego. Osećaće se neodoljivo.

Pročitajte ga: Skriveni znakovi da muškarac želi oralni seks!

3. Napredna misionarska poza

Iako postoji veliki broj varijacija na ovu temu, ona koja muškarcu diže ego je poza u kojoj vaš partner može da vidi šta radi. Prebacite noge na njegova ramena, a neka se on osloni na dlanove pored vas. Pogled na sam čin i istovremeno na vaš izraz lica na muškarca će da deluje vrlo stimulativno, a vaši uzdasi govoriće više od hiljadu reči.

5 seksi pitanja i 5 odgovora: Da li se vagina širi zbog previše seksa?

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs